Optimizarea paginilor web
Graphic Vision™

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Optimizarea paginilor web la data de Joi Iul 19, 2012 2:01 am

avatar

Răzvan
Moderator
Optimizarea paginilor web


Urmatorii factori joaca un rol important in partea algoritmului Google care determina relevanta . Google urmareste urmatorii factori si atribuie un scor de relevanta pentru fiecare pagina a site-ului . Factorii sunt ordonati in ordinea importantei , dar ca orice element din algoritm , se pot schimba .

Aproprierea cuvintelor cheie . Google se uita la cuvinte individuale ce alcatuiesc fraze . Proxmitatea cuvintelor cheie este o masurare a ordinii cuvintelor si apropierea lor . Cu cat sunt mai aproape cuvintele cheie intr-o fraza , si in ordinea cea buna , cu atat mai bine . E clar ca daca potrivirea este exacta scorul este maxim .
Pozitionarea cuvintelor cheie . Acest element masoara unde sunt pozitionate pe pagina cuvintele cheie . Google cauta cuvinte cheie in titlu , in textul ALT din imagini , in headinguri , in numele fisierelor , in domenii etc.
Proeminenta cuvintelor cheie . Acest lucru este o masurare de cat de devreme sunt gasite sau cat de sus sunt cuvintele cheie intr-o pagina . Daca cuvintele cheie se gasesc in primul heading sau in primul paragraf atunci scorul este maxim .
Densitatea cuvintelor cheie . Densitatea cuvintelor cheie este numarul cuvintelor cheie dintr-o pagina impartit la numarul total de cuvinte din acea pagina . Nu exista o valuare ideala pentru acest lucru - intre 6% si 20% este Ok . Dar nu-ti umple paginile cu cuvintele cheie fara a fi nevoie . Nu doar ca vizitatorilor li se va parea ca site-ul este facut de un amator , dar Google te poate penaliza .
Iti poti calcula aceasta valoare la Keyword Density .
Formatul cuvintelor cheie . Indica daca cuvintele cheie sunt scrise cu bold sau italic in pagina . Cel mai bun loc pentru a face acest lucru este primul paragraf . Acesta nu este un factor important , dar fiecare mica optimizare ajuta .

2 Re: Optimizarea paginilor web la data de Joi Iul 19, 2012 2:30 am

avatar

Gabytzu
Membru
Foarte bun tutorial bravo !

3 Re: Optimizarea paginilor web la data de Joi Iul 26, 2012 11:42 pm

avatar

Mitză
Administrator
Felicitari pentru tutorial Razvan ! Smile
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum